Vi finner den rette!

Trenger du en ny medarbeider?

Vi tar rekrutteringsprosessen for deg slik at du kan fokusere på det du gjør best! Vi velger kun de beste for deg og din bedrift!

Rekrutteringsburå i vestfold

Hva kan vi hjelpe deg med?

VÅRE TJENESTER
ava-4.jpg
vi finner den BESTE

Rekruttering

POSITIV KOMPETANSE kan styre og gjennomføre hele eller deler av rekrutteringsprosessen, og ivaretar kvalitetssikringen. Dette innebærer elementer som intervju, bakgrunnsjekk, verifisering av CV og referansesjekk.

Vi legger vekt på et løpende og tett samarbeid med kunden i gjennomføringen slik at rekrutteringsprosessen blir oversiktlig og trygg for alle parter.

vi kan guide deg

Rådgivning

Mange av våre kunder benytter oss som rådgivere og sparringpartner i forbindelse med personal og rekrutteringsspørsmål.

Jobbsøkere tar ofte kontakt for å melde sin interesse for ny jobb, og de benytter oss også for tips og råd på hvordan de best mulig går frem med søknad og CV.

attractive-young-man-smiling.jpg
tab-team1.jpg
vi tilpasser oss

FORMIDLING AV KANDIDATER

Vi har til en hver tid stor pågang av kandidater som henvender seg for å finne ny jobb. Dette er ofte de som ønsker å bytte jobb, og også de som tar kontakt når de skal bytte bosted. Alle som søker stillinger gjennom POSITIV KOMPETANSE blir registrert i vår database.

Vi har formidlingsavtaler med flere av våre kunder, og dette gjør at vi fortløpende kan formidle kvalifiserte og relevante kandidater til kundene når jobbsøkere er i direkte kontakt med oss. Kundene får da til en hver tid førstehånds tilgang til relevant og ønsket kompetanse gjennom vårt tette samarbeid.

vi tilpasser oss

Analyser og testing

Intervjuer alene er ikke nok til å vurdere hvorvidt en kandidat vil oppfylle alle kriteriene kunden vil ha. Talentvurderinger, også kalt screening, brukes til å hjelpe arbeidsgivere og rekrutterere med å identifisere kandidater som vil passe godt inn. Etter første runde med screening og førstegangsintervju, tester vi noen utvalgte som vi mener er de beste. Videre testing analyserer kognitive evner, personlighet og hovedkvalifikasjonene til kandidaten.

Photo by Moose Photos from Pexels
Smilende mann snakker om rekruttering med positiv kompetanse
vi finner den BESTE

Executive search

Toppledere er ikke som andre jobbsøkere fordi de som regel ikke er aktive søkere. Da kreves det en helt annen tilnærming mot kandidatene. Executive search er en krevende oppgave som krever spesialkunnskap og erfaring.

Rekrutteringsprosessen bygger på utnyttelse av vårt brede nettverk, diskresjon og en god dialog mellom alle parter i tillegg til kartlegging og analyser av både bedriften og kandidaten.

vi følger med

Digital Markedsføring

God digital markedsføring er nødvendig for å å nå det riktige publikumet. Målrettet annonsering gjør det mulig for oss å tiltrekke de som tilfredsstiller kriteriene.Vi har spisskompetanse på bruk av digitale og sosiale medier og bistår med grafisk materiell og innhold tilpasset oppdraget. Gjennom god visualisering, godt gjennomtenkt tekst og riktig annonseringsverktøy finner vi den rette!

beautiful-woman-working.jpg
womansmile
vi følger med

Leie av konsulenter

Våre konsulenttjenester gjør at du raskt kan skaffe deg innleid fagkompetanse innen mange fagomåder, og som kan bidra til at mangel på spesifikk kompetanse skal stoppe eller forsinke fremdrift på prosjekter.

Vi har et stort nettverk av tilknyttede konsulenter. Dette gjør at vi raskt kan tilby dyktige konsulenter til ditt behov.

Våre konsulenter utfører ofte oppdrag i forbindelse med prosjekter, permisjoner eller når det er behov for fagspesialister innen mange forskjellige områder.

Vi jobber til enhver tid med å utvide hvilke våre fagområder vi kan tilby, og legger mye arbeid ii å finne og tiltrekke oss de best egnede konsulentene. Vi kvalitetssikrer alle våre konsulenter med intervjuer, referansesjekker, og innhenting av diverse dokumentasjon.

Vi tilbyr konsulenter innenfor områdene:

 • Økonomi og regnskap
 • Elektro, automasjon, og mekanisk
 • IT
 • Kundeservice
 • Samt følgende roller
 • Ledere
 • Prosjektledere

Som kunde forholder du deg til en av våre rådgivere, som tett følger opp både deg og konsulenten underveis i oppdraget.

Har du et behov for en konsulent? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Vi er spesialister på bestemte fagområder

Fagområder
 • Ledere og spesialister for næringsliv
 • On/offshore
 • Ingeniør og tekniske oppgaver
 • Elektro, elektronikk og automasjon
 • Kontor og administrasjon
 • IT personell
 • Økonomi og regnskap
 • Styrekandidater og styresammensetninger
 • Salg og kundeservice
 • Digital Markedsføring

Eventer for ansatte og kunder

Ønsker du å gjøre noe spennende og positiv for dine kolleger?

Ved hjelp fra våre erfarne og kreative samarbeidspartnere tilrettelegger vi små og store arrangementer for våre kunder, og dette kan være jubileer, sommerfester, julebord, konferanser, firmaturer, kick-off, teambuilding, messer, videoproduksjoner, og spesialtilpassede eventer for enhver anledning.

Arrangementene kan utføres i hele verden, og med vår kunnskap og kontakter leverer vi alt i fra fantastiske lokasjoner, dyktige foredragsholdere, artister, tekniske løsninger, og et solid arrangement som gir merverdi og gode opplevelser for hele teamet.

Kan dette være interessant for deg og dine, så ta kontakt med vår erfarne eventkoordinator i vårt datterselskap Positivt Event på tlf 994 33 780 eller mail eivind@positivkompetanse.no for en uforpliktende men spennende samtale.

Dette sier våre kunder om oss

referanser
5/5
 • Vi hadde stor nytte av Positiv Kompetanse sin rådgivning gjennom hele prosessen, og endte opp med å følge alle deres anbefalinger. Dette nyter vi godt av nå, da vi endte opp med en verdifull ny nøkkelmedarbeider
  som passer godt inn i bedriften. Jeg kan på det varmeste anbefale å benytte Positiv Kompetanse som veileder i ansettelsesprosessen.

  Telko ASA

  Pål Hansen, Daglig Leder
 • I denne prosessen har Positiv Kompetanse alltid vist profesjonelt engasjement og deres lange
  erfaring innen rekruttering garanterer oss de rette kandidatene. Vi er sikre på at Positiv Kompetanse
  ivaretar både kandidatenes og våre interesser og krav på en seriøs måte.
  Vi kan på alle måter anbefale Positiv Kompetanse og vi ser fram til å samarbeide.

  Euroskilt

  Fredrik Wik, Prosjekt og Serviceleder
 • Har du noen planer om nyansettelser og ønsker å frigjøre egen tid til andre oppgaver vil jeg sterkt anbefale
  deg å ta kontakt med Eivind i Positiv Kompetanse.

  Sundance

  Rainer Åsheim, Daglig Leder
FOR BEDRIFTER

FINN ET TALENT

Vi tar gjerne en uforpliktende prat om hva du ønsker over en kopp kaffe. 

Close Menu