vi finner den rette

Great People Inside

Nøkkelen for å Avdekke potensialet, Drive fram prestasjonene og Øke produktiviteten

En virksomhet er ikke bedre enn sine ansatte. Så for å være en betydningsfull bedrift innenfor ditt felt må du ha gode mennesker rundt deg, som bruker sitt talent og yter deg sine beste kvaliteter i sitt arbeid. Vårt oppdrag er å utvikle og tilby fremtidige talenter en vurderingsløsning – den Cloud-baserte GR8PI People Intelligence Plattform – til alle mennesker, uavhengig av hvilken funksjon de har: Den er klar til bruk, den er tilpasningsbar for å imøtekomme alle typer behov, og den er rimelig i bruk for alle.

GPI: Vår visjon er å styrke bedrifter, organisasjoner, institusjoner og enkeltpersoner til å ta de beste beslutningene basert på en unik innsikt og forståelse om mennesker. Derfor er vår visjon også å hjelpe deg til å gi deg styrke til å nå ditt fulle potensial, uansett om du arbeider i et globalt selskap eller er student.

Unike resultater fører til fortreffelighet gjennom avansert teknologi!

VI VURDERER ALT DU TRENGER

OMFATTENDE ANALYSE AV KANDIDATER, MEDARBEIDER, SELGERE, LEDERE OG TEAM

vi finner den rette

GPI testverktøyet vårt er DNV sertifisert.

Sertifiseringen omfatter personlighetsinventorier, evne- / ferdighetstester og teamtester, og skiller på om testene er sertifisert for utviklings- og/eller seleksjonsformål.

Hva er Testsertifisering?

Sertifikatene beskriver gyldighetsområdet på en entydig måte slik at dette er tydelig for alle aktører i markedet, enten du er leverandør eller kunde. DNV legger EFPAs standard for testevaluering til grunn for sertifiseringen. EFPA (The European Federation of Psychologists Associations) er den europeiske paraplyorganisasjonen for psykologforeninger og har en “Standing committee for tests and testuse” som har utviklet standardene, delvis i samarbeid med EAWOP (The European Association for Work and Organizational Psychology).

Close Menu